HTML

Tiszta Kéz

Az Tiszta Kéz nevű blog egy fórumot kíván biztosítani az olyan emberek számára, akik más csaló szélhámos emberek áldozatául estek. Egy felhívás, hogy nyújtsunk segítő, Tiszta kezet. Arra hív mindenkit, hogy ossza meg tapasztalatait másokkal, és ezzel segítsünk egymásnak a csaló szélhámosokkal szemben. (REALY)

REALY elérhetőség

Naptár

október 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Friss topikok

  • siben: Tisztalt olvasók! Sok embert átvágtak engem is többször, későbbiekben leírom, mire kell figyelni. ... (2009.04.20. 17:41) Felhívás!!!
  • REALY: 000 (2009.03.08. 14:39) Nem egy fantom vagyok
  • REALY: Tisztelt lübecker! Köszönöm a hozzászólást! Bár nem tudom Ön kire gondol, a pojáca mindenesetre st... (2009.03.05. 12:46) Nem véletlen!!!

Felhívás!!!

REALY 2009.03.25. 07:35

Kedves Látogatók!

A sok látogatónak és érdeklődőnek, no meg a sok levélnek köszönhetően, kicsit tovább gondoltam ezt a segítő programot. Ha segítjük egymást azzal, hogy megosztjuk a rossz tapasztalatainkat, miért ne segíthetnénk technikai tanácsokkal is?!                                            

Szeretnék megszerkeszteni egy cikket, ami tanácsokat tartalmaz az álláskeresést illetően. Kérek mindenkit, aki gyakorlott álláskereső, küldjön nekem emailben olyan hasznos tanácsokat, amik segítséget nyújtanak a keresésben. Mi az amire figyeljünk egy hirdetésnél? Mi az amivel bánjunk óvatosan? Mi árulkodik arról, hogy ha egy hirdetés kamu? Ebben a témában is várok minél több levelet, hogy miharabb meg tudjam szerkeszteni a cikket!

(Realy)

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztakez.blog.hu/api/trackback/id/tr121024011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

siben 2009.04.20. 17:41:06

Tisztalt olvasók!
Sok embert átvágtak engem is többször, későbbiekben leírom, mire kell figyelni.
Azóta csináltam kínt én is céget és egyre többet hallottam én is vissza, hogy milyen szar az én cégem.
Itt megjegyezném nem mindig a cég a hibás, írok egy laza példát:
Feladtam én is egy hirdetést:
Olyan profi szakembereket keresek, akik szakmai tudással, szerszámmal , nyelvtudással rendelkeznek
Erre jönnek szerszám sehol , tudás sehol, nekem kell mindenre megtanítani, mindent adni , holott a hirdetés egyértelmű volt, amit feladtam.
Azt hallom vissza nálam milyen szar, mert elzavartam olyan embereket, akik ott akarták nálam megtanulni a szakmát, ja és ezt mind havi / 2000-3000.-eruróért,kicsit viccesnek tartottam és a teljesítménye a nullát sem érni el csak mínuszt termelt.
Nagyon sok jó szakember van Magyarországon aki nagyon profi, egyet se hallottam panaszkodni, panaszkodni az olyan emberek szoktak, akik a szájukkal dolgoznak és nem a kezükkel.

Segítség a munkához, hogy elhelyezkedjünk:

Először is meg kéne tanulni olvasni , és nem jelentkezni olyan munkára amit nem tudok , csak , hogy kijussak.

Másodszor kínt se minden fenékig tejfel az élet, és ha a kopasz seggével jön ki az ember ne reklamáljon, hanem akarjon dolgozni, és vegye a fáradságot egy kis nyelvtudást sajátítson el, mondjuk középfokig.

Harmadszor jelentesse be magát, ahogy elkezdene dolgozni, ha nem beszéli ,valaki jól a nyelvet érdeklődjön ez , hogy is megy kínt és nem éri meglepetés, ha nem jelentik be ki se mennyen meg sporól egy utat, meg egy csomóidegeskedést.

Cégek szidnak, nem mindig a cég a hibás, tanuljunk meg dolgozni ,azt nem zavarnak el, meg ki is leszünk fizetve.
Vannak lehúzások de, ha egy olyan ember segítségét kérik akinek van kint tapasztalatuk illetve, kint él akkor elkerülhetjük talán az úgynevezett átvágós cégeket. Tudjunk meg minél többet a cégről, sajnos le kell ellenőrizni mindenkit a mai világban.
süti beállítások módosítása